Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Akkumulátoros, víz nélküli aromaporlasztó Nano-mist techológiával. 

Tökéletes minden olyan helyre, ahol erőteljes illatra vagy aromaterápiás hatásra van szükség. A Rove ideálisan használható tiszta illóolajokkal a tökéletes jólét pillanatának megteremtéséhez.

Alkalmas bármilyen parfümolajhoz vagy esszenciális olajhoz 5 ml, 10 ml, 15 ml-es palackokhoz.

Garancia: 1 Év

Gyártó: Made by Zen
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

ROVE AROMAPORLASZTÓ MADEBYZEN

24.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

FONTOS INFORMÁCIÓK HASZNÁLAT ELŐTT

 1. A Rove-ot mindig a mellékelt USB-kábellel kell használni (mivel más USB-kábelek nem kompatibilisek ezzel a termékkel). Csak 5V/2A áramforrásba csatlakoztassa. Használhatja a kábelt a külön megvásárolható 5V/2A USB adapterrel.

 2. A Rove ultrahangos diffúzor nem alkalmas járműben történő töltésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a Rove 3,7 V-os újratölthető lítium-ion akkumulátorral működik, sok jármű 12 V-on működik, ami károsítja a diffúzort.

3. Az aromadiffúzort sík felületre helyezze, legalább 60 cm-re a talajtól és 10 cm-re a faltól. Ne helyezze az aromadiffúzort fa vagy fényezett bútorra, mely víztől ill. nedvességtől károsodhat.

 4. Tisztítás és a tartály feltöltése előtt mindig húzza ki az aromadiffúzort a hálózati áramforrásból. Mindig a gyári tápvezetéket használja. A kábelt mindig úgy helyezze el, hogy nehogy valaki elessen benne, vagy feldöntse az aromadiffúzort. Ha a tápvezeték sérült, kizárólag a gyártó vagy megbízottja által biztosított adapterre cserélhető. Ha szükséges, forgalmazójától vásárolhat új adaptert.

 5. A balesetek elkerülése érdekében tartsa a berendezést gyermekektől és háziállatoktól távol. A berendezés közelében gyermekek csak felügyelet mellet tartózkodjanak, nehogy a készülékkel játsszanak.

6. Az aromaporlasztót gyermekek, csökkent fizika vagy szellemi képességű vagy kellő tapasztalattal és ismerettel nem rendelkező személyek kizárólag a biztonságukért felelős személy felügyelete mellett, vagy a készülék használatára vonatkozó kellő tájékoztatást követően használhatják

7. Tartsa az aromaporlasztót olyan helyen, ahol a pára szabad távozása biztosított, valamint a balesetek elkerülése érdekében elektromos berendezésektől, különösen a vízre érzékeny készülékektől távol.

8. Az aromaporlasztót minden használat után meg kell tisztítani. Használaton kívül mindig tisztán és szárazon kell tartani. Távolítsa el a porlasztó diffúziós fejet a testből, ha hosszabb ideig nem használja.

9. Soha ne próbálja a terméket szétszerelni vagy megjavítani, mert azzal a garancia érvényét veszti és fennáll az áramütés veszélye. Amennyiben belső megtekintésre vagy javításra van szükség, kérjük forduljon forgalmazójához.

10. Ha a készülék üzemeltetése közben bármi rendellenes jelenséget észlel, pl. füstöt, különös szagot vagy hangot, ne használja tovább a készüléket és forduljon forgalmazójához. Soha ne csomagolja az adaptert vagy az aromaporlasztót ruhába vagy papírba, mivel a szellőzés akadályozása növelheti a tűz kockázatát.

11. Mindig óvatosan kezelje az aromaporlasztót – a véletlen sérülésekre nem terjed ki a garancia.

12. Soha ne takarja le az párakivezető nyílást, amikor az aromaporlasztó működik.

13. Mindig csatlakoztassa az adaptert az USB-aljzatba, mielőtt a hálózathoz csatlakoztatja.

14. Ne érintse meg, ne dugja be vagy húzza ki az aromaporlasztót nedves kézzel.

15. Ne merítse a készüléket vízbe vagy más folyadékba, és ne próbálja meg tisztítani

mosogatógépben.

16. Nyílt lángtól távol tartandó, a hosszabb expozíció robbanás veszélyes lehet. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja ezt a porlasztót túl magas vagy túl alacsony <10 ̊C >40 ̊C hőmérsékleten.

17. Mindig egyeztessen légitársaságával, mielőtt a Rove-val utazna egy repülőgépen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére