Leírás
LEGFŐBB ELŐNYEI
Savanykás ételízesítő különböző ételekhez
Hangulatjavító
TERMÉKLEÍRÁS
“Tiltott gyümölcsként” és “Barbados hét csodájának” egyikeként is gyakran emlegetik. A grépfrútot először 1750-ben jegyezte le a walesi Griffith Hughes. A “grépfrút” nevét a fürtökben növő szőlőhöz való hasonlóság miatt kapta. A grépfrút jól ismert savanykás ízéről, ez a kerek, sárga színű gyümölcs az örökzöld citrusfa gyümölcse. A grépfrút esszenciális olajat a gyümölcs héjából nyerik ki és nagy becsben tartják sokféle használata és előnye miatt. A gyümölcsöt robusztus íze miatt ételízesítésre használják, emellett tisztító és méregtelenítő tulajdonságairól is ismert.
FELHASZNÁLÁS
Adjon egy cseppet ivóvízéhez.
Adjon egy csepp grépfrút esszenciális olajat kedvenc turmixához, hogy annak ízét élénkítse.
Használja a tinédzserek napi arckezelése részeként, hogy javítson a bőrhibákon. (Kezelés után kerülje a napfényt!)
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Párologtatás: Használjon 3-4 cseppet a kedvenc párologtatójában!
Ételízesítés: Hígítson egy cseppet 125 ml folyadékban.
Külsőleg: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal! Fürdéshez 5 cseppet keverjen 5 ml hordozóolajhoz! Illatosításhoz 1 cseppet adjon 10 csepp hordozóolajhoz!
FIGYELEM
Bőrérzékenység előfordulhat! Gyermekektől tartsa távol! Ha Ön kismama, szoptat vagy orvosi ellátás alatt áll, konzultáljon orvosával! Kerülje a szemekkel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést! A termék alkalmazása után 12 órán át kerülje a napfényt és az UV sugárzást!
Növényi rész: Grépfrúthéj
Kinyerési módszer: Hidegsajtolás
Aroma: Citrusos, virágos, gyümölcsös
Fő hatóanyag: d-limonén