Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

doTERRA

Miért doTERRA? Miért éppen Wellarom? Miért ne tartozhatnál Borbély Renáta - Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb aromaterapeutája - csapatába? 
Ilyen szuper előnyök csak nálunk vannak! 

- Zárt FB csoport: Wellarom Klub: kérdezz-felelek
- Szakmai tanácsadás
- Hétfőnként heti élő: Online a csoportban 
- Aktuális termékinformációk, részletes tájékoztatás, felhasználási javaslatok
- Saját belső promóciók, nyereményjátékok
- Wellarom Business mentorálas
- Diamond Club
- 30-50-100% kedvezmény a Wellarom Oktatási Stúdió tanfolyamaiból 30-50-100% kedvezmény
- Wellarom.hu webshopban az aromavizekre, növényi olajokra, kellékekre 10% kedvezmény

"A doTERRA-nál nagyrabecsüljük az emberekben rejlő erőt és azt a tiszta szándékot, amellyel segítenek a világnak meggyógyulni. Azzal az elképzeléssel alakítottuk ki üzleti tevékenységünket, hogy célzottan segítsünk az embereknek – anyagilag*, érzelmileg, az egészséges életvitelről szóló oktatással és a közösséghez tartozás érzésével.

annual-impact-report/2021

Eltökélt szándékunk oly módon kinyerni a Föld ajándékait, hogy közben minden érintett életet gazdagabbá tegyünk.

A doTERRA azzal a vakmerő vállalással jött létre, hogy csakis 100%-os tisztaságú esszenciális olajokat fog értékesíteni. A tisztaságra való törekvésünk nemcsak vásárlóink számára előnyös, amiért a növények teljes körű jótékony hatásait kapják, hanem minden érintett életet gazdagabbá tesz, míg az olaj a forrástól Önhöz ér.


annual-impact-report/2021

Támogatjuk az embereket és egész közösségeket az önállóságra való törekvésükben.

A személyes cselekvőképesség erősítésére épülő vállalat vagyunk. Üzleti modellünket, beszerzési stratégiánkat és humanitárius erőfeszítéseinket is abban a szellemben alakítottuk ki, hogy megadjuk az emberek és a közösségek számára az önállóvá váláshoz szükséges erőforrásokat és eszközöket.


annual-impact-report/2021

Üzleti terjeszkedésünkkel párhuzamosan felszámoljuk az emberi szenvedés és a szegénység körforgásait.

Már a legelejétől egyértelmű volt, hogy a doTERRA egy olyan utazásra készül, amely jóval túlmutat majd magukon az esszenciális olajokon. Tiszta üzleti gyakorlataink, valamint az egészségre, az általános jóllétre és a jótékonyságra helyezett hangsúly révén vállalatunk egyedülálló módon arra hivatott, hogy társadalmi hatásokat érjen el, és erősítse a személyes cselekvőképességet mindenki számára.


annual-impact-report/2021

Tanácsot adunk és oktatunk, hogy wellness megoldásokkal erősítsük és támogassuk az embereket.

Arra törekszünk, hogy rendelkezésre bocsássuk azokat az erőforrásokat, oktatásokat, eszközöket és megoldásokat, amelyek segítségével bárki megalapozott döntéseket hozhat saját és szerettei jóllétével kapcsolatban. Ahhoz, hogy világszerte mindenkinek a legjobb személyre szóló oktatást és élményt kínálja az esszenciális olajokról, korszerű közvetlen értékesítési modellje segítségével a doTERRA az emberek erejére támaszkodik.


annual-impact-report/2021

A tudomány előremozdításával dolgozunk az esszenciális olajok innovatív felhasználási módjain.

Úgy döntöttünk, mi más módon nyerjük ki a természet legerőteljesebb esszenciáit, és ezzel egyedülálló példát állítottunk a wellnesságazat többi képviselője számára.A doTERRA szakértő tudósainak csapata és kutatási partnerei folyamatosan forradalmasítják az ágazatot a legmodernebb tesztelési eljárásokkal és szakadatlan innovációkkal."

- Az egészséges életmód ilyen egyszerű

- A BELÉPŐ CSOMAGOKRÓL bővebb információt ITT találsz

- 30 napos tisztítókúra

 

Keress bátran! +36 70 25 000 25, +36 30 44 55 811

 

 

Az oldal tetejére