Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
37.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Gyönyörű kerámia búrás aroma diffúzor távirányítóval.

Egyedülálló légzés rituálék fényvezérléssel. 

Garancia: 1 Év

Gyártó: Made by Zen
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

CHI aromadiffúzor Madebyzen

37.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A légzés egy egyszerű és hatékony eszköz az egészség javítására, az elme egyensúlyának megteremtésére, valamint a stressz és a feszültség csökkentésére. 

Tedd a CHI aroma diffúzor által vezényelt légzőgyakorlatokat a napi rutin részévé.  Egyszerűen utánozod a Chi nyugtató fényét, ahogy elhalványul és felerősödik. A nyugtató és energetizáló sorozatok azonnal garantáltan megnyugtatnak és pozitívvá varázsolják a hangulatot.

Egyensúly

Egyenlő 5 másodperces ciklusok harmonizáló ritmusa, amely segít lecsillapítani az elmét és megtalálni a figyelem pillanatát.  

Elengedés
Erőteljes technika rövid, 3 másodperces belégzésből, amit egy hosszan tartó 6 másodperces kilégzés követ a stressz és a feszültség enyhítésére.

Világosság 

A „Box Breath” néven is ismert Clarity légzés lelassítja a légzési ciklust négy légzési gyakorlat harmonizáló egyensúlyával. Lélegezz be, tarts… kilégzést tarts, hogy megnyugtasd az idegrendszert.

A kezeléshez egyszerűen töltse meg a Chi-t vízzel, és adjon hozzá néhány csepp illóolajat vagy illatolajat, és a Chi megtölti a levegőt az aromaterápia, az illat és a fény léleknyugtató előnyeivel.

 

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük olvassa el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását! 

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg KELL tisztítani. Tároláskor mindig tisztán és szárazon kell tartani. SOHA ne hagyjon hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta KELL tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben vagy a környezetben ahol a készüléket használják vagy tárolják, de kialakulhatnak a víztartályban is. 

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően KI KELL TISZTÍTANI 3 naponta. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Anyaga kerámia
Üzemidő 6+ óra
Hangulatvilágítás meleg sárga fény
Teljesítmény 12 W
Üzemmód folyamatos és szakaszos működés
Világítás pára nélkül igen
Víztartály 120 ml
Az oldal tetejére